één dag Al l Areas

voor

Leerlingen van Buso St.-Elisabeth
want op ElisaRock is iedereen een klein beetje STER!

Tussen gevestigde waarden als Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop is Elisarock een volwaardig alternatief voor deze buitengewone jongeren; een totaalconcept dat plaatsvindt op de laatste dag van het schooljaar. Het festivalgevoel is voelbaar als jongeren van verschillende leeftijden, niveaus en opleidingsvormen elkaar kunnen ontmoeten in een feestelijke sfeer. Een DJ die het publiek opzweept met een breed spectrum aan smaken – voor ieder wat wils! – of live acts zorgen voor de muzikale achtergrond. 

in nauwe samenwerking met

Wie zijn ze?

In onze school, inmiddels de grootste school voor buitengewone jongeren in Vlaanderen, wordt al meer dan vijftig jaar aan leerlingen met een verstandelijke beperking onderwijs op maat aangeboden. Waar de ‘B’ van BuSO op het eerste zicht droogweg staat voor ‘Buitengewoon’, schuilt er binnen de school zoveel meer achter de tweede letter van het alfabet. De leerlingen zijn er Blits, Boeiend, Bewonderenswaardig en Belangrijk. 

Het ‘buitengewone’ verwijst – ondanks een licht tot zware mentale beperking, gedragsproblematieken of leermoeilijkheden – niet naar hun tekortkomingen, maar naar hun buitengewone talenten en mogelijkheden.

Een sterk uitgebouwd schoolteam, bestaande uit gemotiveerde en zorgzame medewerkers, tracht voor hen de steeds sneller razende maatschappij veilig naar hun leefwereld te vertalen.

Met dit initiatief brengt BuSO Sint- Elisabeth te Wijchmaal-Peer de gelauwerde, Belgische festivalscene binnen de schoolpoort.

Waarom dit initiatief?

Onder het goedkeurend oog van betrokken leerkrachten, begeleiders en directie, kunnen ook de jongens en meisjes van BuSO Sint-Elisabeth genieten van ‘festivalitis’. All Areas gaat door op woensdag 27 juni 2018 op de Elisaweide van Sint-Elisabeth te Wijchmaal-Peer..

Benefietavond

  • Voorverkoop: € 10,00
  • Flanders-Kids mok: € 8,00
  • Vrije donatie…..

Wanneer

Zaterdag 26 mei 2018, deuren open 20u00

Waar

Adia Dancing (De Ark), Hasseltsebaan 179, 3940 Hechtel

DJ Blix vs DJ Vik
meer info
We Two in Symphonie
meer info
Gouden Sponsors
Zilveren Sponsors
Bronzen Sponsors
Symphatisanten